Slabire rapida cu varza murata

Daca vrei o dieta rapida si ignori mirosul mai putin placut de varza murata, incearca dieta de 3 zile cu varza murata, o cura de slabire care detoxifica organismul.

Dieta cu varza murata, ziua I
Trebuie sa mananci circa un kilogram de varza, pe tot parcursul zilei. Pentru cele mai bune rezultate, iti recomandam ca in prima zi a dietei sa mananci varza murata simpla. Astfel, soliciti metabolismul sa arda rapid grasimile si incepi sa-ti detoxifici organismul. Varza murata combate retentia apei in organism si actioneaza ca un diuretic.

Dieta cu varza murata, ziua a doua
Poti manca in jur de 700 g de varza murata. Poti consuma si un ou fiert, intre micul dejun si pranz, si mere la masa de la pranz.
Cina poate consta in mancarica descrisa mai sus. O alta varianta ar fi sa prepari o mancare la cuptor, din varza murata, cartofi copti, putin lapte, 20 g de unt, ceapa si condimente.

Dieta cu varza murata, a treia zi
In cea de-a treia zi a dietei cu varza murata poti combina meniurile din primele doua zile.
Dieta cu varza murata nu iti asigura toti nutrientii de care ai nevoie, asadar nu este recomandat sa o repeti mai devreme de o luna.

Parerea ta

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Alatura-te fanilor

More in Diete
Cura de ingrasare cu grau si miere

Cu ajutorul curei de ingrasare cu grau si miere, poti adauga 7-8 kg in 4 luni. Pentru cura de ingrasare...

Close