Cura de slabire cu lamaie si miere

Cura de slabire cu lamaie si miereCura de slabire cu lamaie si miere va poate ajuta sa scapati de niste kilograme si sa va mentineti sanatatea organismului. Mierea este un remediu excelent pentru a pierde in greutate, ea ajutand la scaderea colesterolului. Prin consumul de miere grasimile in exces din corp sunt utilizate pentru a pune in miscare celelate functii ale corpului.
Lamaia amestecata cu miere este un remediu alcalin utilizat cu succes in tratarea problemelor de greutate, fara a cauza pierderea energiei si a vitaminelor.
Pentru aceasta dieta naturala amestecati, intr-un pahar cu apa calduta, o lingurita de miere si doua lingurite de lamaie.
Consumati amestecul in fiecare dimineata pe stomacul gol. Daca amestecul de lamaie si miere este luat dupa o masa bogata in grasimi, el va ajuta la detoxifierea corpului.
Cura de slabire cu lamaie si miere nu are efect fara o dieta echilibrata si in absenta exercitiilor fizice.

Materialele de pe acest site au caracter informativ. Va recomandam ca, inainte a de face orice tratament naturist cu miere si produse apicole sa faceti un test de alergie la tipurile respective de produse. Daca suferiti de boli cronice sau urmati tratamente medicamentoase, va recomandam sa consultati medicul dumneavoastra, inainte de a incepe o cura sau un tratament cu produse apicole.
Echipa de redactori ai acestui site nu raspunde de posibilele reactii adverse aparute in urma folosirii, fara un consult al unui medic de specialitate, a tratamentelor recomandate.

Parerea ta

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Alatura-te fanilor


More in Diete, Sanatate cu produse apicole, Tratamente cu produse apicole
Tratament naturist pentru osteoporoza cu miere, nuca si oua

Pentru tratarea osteoporozei puteti incerca un tratament naturist cu miere, nuca si oua. Aveti nevoie de 15 oua de tara,...

Close